Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm Yoga

Phoenix Power – res dig från din aska

Några av mina favoritvideor på Yogobe är Anja Berghs yogasagor, jag kan se dem om och om igen. Jag vet att en av hennes lärare inom just yogasagornas historia och berättarteknik är Sianna Sherman, så när jag såg att Yoga Internatonal släppte nu online workshop med henne, på temat Phoenix Power satte jag mig bekvämt till rätta för att avnjuta den. Okej det kanske låter konstigt, titta på en yogaworkshop – absolut inte. Det är så lärorikt att bara obeservera, att sätta sig själv utanför allt och ta in allt. Och såklart, förkylningen, att min kropp ska klara 3 timmar armbalanser är inte aktuellt just nu.

Symbolik är något som träffar rätt inom mig, förmodligen därför jag älskar sagor, och denna sagas meddelande går inte att ta fel på, passar perfekt in i månadens intention – Kraft.
Jag lockas till denna eleganta fågel som brinner ut, och reser sig från sin aska. Aldrig slagen, alltid precis där den ska vara. Fenixen är totalt uppsluppen i att vara ljuvligt vacker, och oslagbart stark. För att sedan acceptera nästa fas i cykeln, att brytas ner, brinna upp. Det innebär inte att den aldrig kommer resa sig ingen, bara att den just då behöver bli till aska, för att sedan växa sig ännu starkare, och ännu vackrare än innan. Något Sianna berättar i videon om Fenix, som var nytt för mig, är att när Fenixen hittar sin röst sjunger den så vackert att alla djuren följer med. Det här kan vi tydligt kan se i våra liv, när någon hittar sin  egna autentiska röst, kopplar in till sin kraft och talar sin sanning attrahera den folk som vill åt samma håll, och tar naturligt rollen som en ledare. Allt det här finns inom oss, vi behöver bara påminnas om det, och lära oss nyttja det.

Om du vill se Anjas sagor kan du använda kampanjkoden “VEVVE” när du som ny medlem reggar dig på yogobe för då dina första 30 dagar gratis.
Är du nyfiken på Yoga International klicka här för att regga dig och få dina första 30 dagar gratis, sedan här för att se/göra Siannas Phoenix Power workshop.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.