Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaTräningYoga

Gerdahallens Inspirationsdag 2017

Gerdahallens Inspirationsdag 2017 – WOW vilken dag!
Från första kontakten med Anna Lindh, till alla förberedelser, den utan tvekan bästa frukostbuffén någonsin på Hotell Lundia, funktionärerna under dagen, salsbyten, oerhört proffsigt arrangerat – så tacksam att få ha varit en del av ett av Sveriges mest etablerade träningskonvent. Plus att få vara del av en sådan grym line-up.

Mina klasser för dagen var:

  • ‘Ignite your fire’ – Vi har den alla inom oss, lågan som driver oss framåt. Elden är intensiv, men brinner den för starkt bränner du ut dig. Ger du den inte tillräckligt med bränsle kvävs lågan. Under den här kraftfulla yogaklassen får du leka med elden, och utforska när du behöver brassa på utan att brinna ut. Eller när du behöver hålla tillbaka lite utan att släcka lågan. Klassen passar dig oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren yogi.
  • ‘Vinsten med rörlighetsträning’ – Allt fler planerar in rörlighet som en självklar del av sitt träningsupplägg, kalla det yoga, ROMWOD, stretch eller vad du vill målet är detsamma. Stelhet kostar energi och hindrar dig från att utföra en rörelse optimalt, därmed ökar risken för skador och felaktiga rörelsemönster. Under föreläsningen bryter vi ner vad rörlighet faktiskt innebär, vinster med det och hur du kan lägga upp det för att passa in med, och komplettera, din nuvarande träning.
  • ‘Run. Play. Yoga.’ – För att optimera din löprunda, oavsett om du är ny i skorna eller har mer vana, är det bra att ta in styrka och rörlighet i din träning. Under denna utomhusklass kommer vi hålla oss i rörelse hela tiden, vi börjar med yoga- och styrkeövningar anpassade för att göra kroppen redo för att sedan gå in på löpteknik och intervaller. Klassen avslutas med nedvarvning och yogapositioner anpassade efter underlag och väder. Syftet med klassen är att på ett kul sätt utveckla din löpträning.

Oavsett om det är rent träningskonvent som Gerdahallens Inspirationsdag och Träningsmagi, eller Natural High Healing Festival som var yoga, dans och tantra – är alla där för att de verkligen vill det. De har betalat lite mer, tagit en extra dag och valt specifika klasser. Blir alltid så bra frågor, härlig energi och grym pepp – tack alla ni som kom på mina pass och gjorde min dag! Också kul när ni som följt mig i bloggen, eller på instagram, kommer fram och säger hej som några gjorde, eller att träffa sånna som Nellie, vi har pratat massor på sociala medier och äntligen fått ses IRL.

Dagens otippade guldkorn var alla samtal med kollegor som blev av. Sushidate med Jorge Mix i fredags, prata ikapp sedan vi sågs senast. Gamla och nya bekantskaper så som rörelseproffset Jose Nunez, Les Mills superstjärna Dorotka Baurin, Malin Nylén som var där med Mårten, Sanna Winqvist, Emma Johansson och Maja Petersson. Den extra guldkanten på min dag var min nya woman crush, Elin Bjärkestedt, fyfan vilken briljant människa. Skarp, rolig, kunnig och alltid nära till ett hjärtligt leende (med den obligatoriska prillan).

Överlag succé, den enda smolken i min bägare är att det var så galet fint väder igår i Lund, vi var ute och sprang i ett par byxor och två tunna tröjor. Min löplust bara ökar, och här i Gnesta är det kallt, halt och… kallt. Min 95-åriga höft pallar inte det. JAG VILL SPRINGA!
Men allt inom sinom tid.
Vi får njuta av bilderna från gårdagen istället:

gerdahallens inspirationsdag gerdahallens inspirationsdag gerdahallens inspirationsdaggerdahallens inspirationsdag  gerdahallens inspirationsdag gerdahallens inspirationsdag gerdahallens inspirationsdag_07 (1024x576) run. play. yoga.

2 kommentarer

  1. Detta var ett tag sedan, men det spelar ingen roll! Frukost på hotell Lundia med en fantastisk person, proffsig men ödmjuk som bara den, var verkligen top top! Tack för det!! ? Hoppas vi ses framöver!!!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.