Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Meditation för rastlösa – skakmeditation med Josefine Bengtsson

Såg ni på TV4 imorse?
De hade ett segment om meditation för rastlösa, gjorde skakmeditation med den supercoola Josefine Bengtsson. Om du inte har läst hennes blogg finns hon här och kör just nu en grym challenge baserad på hennes bok Yoga och meditation : lär dig lyssna på din kropp där du kan vinna en yogaresa med henne och yogiakademin till Indien.

Om två veckor ska jag på hennes boklansering, det bli meditation, yoga och mingel – ser så fram emot det. Josefine var en av de första yogalärarna jag tog klass för i Stockholm för några år sen, när hon jobbade på Yogobe. Det var en vinyasa på Urban Om och jag kommer ihåg att hon var väldigt mjuk och stöttande. För några månader sedan var jag på Vita Cocos bloggfrukost där Josefine höll klass och hennes vibe får mig fortfarande att varva ner och centrera på bara några sekunder.

Här kan ni se meditation för rastlösa – skakmeditation med Josefine Bengtsson på TV4:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.