Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm Yoga

Skavsår och terrorattack – varandras motvikt

Så börjar en helt ny vecka, precis som vanligt och ändå inte alls.
Jag som så många andra blev chockad i fredags. Även om dådet var hemskt blev jag överraskad hur starkt jag reagerade, det kändes som att min reaktion inte var i proportion med vad som hände, som att jag överreagerade? Jag som oftast brukar skriva fick inte ut några sammanhängande tangentnedslag och kunde inte ens sätta ord för mig själv vad som hände. Läste Erika Kits Göleviks blogginlägg ‘Tomt’ idag och det är som från mitt inre till hennes fingerspetsar – exakt så! Svängningarna mellan att vara stark och svag, förfasan över vad som skett (egentligen ovetandes om något), tagen över hur mycket värme som spreds, men framförallt tom.
Fredagen och lördagen, bara helt tom.

Tack och lov hade jag klass i lördags och inplanerat häng på kvällen, bokklubb och PT-kund på söndagen så jag var tvungen att återvända till vardagen. Ett skavsår från mina nya skor gav mig det första leendet – så skönt det var att fortfarande kunna störa sig på något så trivialt som en svidande häl.

Jag tittar på soluppgången, dags att klä på mig för en ny dag, bara att klä på mig och åka in till kontoret som ligger 200 meter från Drottninggatan. Två av mina kollegor var på plats, en tredjes mamma instängd i en affär och blev bjuden på fika. Vi skrev i vår gruppchatt under tiden.
Återgå till vardagen och rutinerna, veckomöte, lunch, prat om triviala saker, livsviktiga ämnen och allt däremellan. En helt ny vecka, precis som vanligt och ändå inte alls.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.