Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Yoga, PMS och Hormoner: gäst i PMS-podden

Ni är många som frågar om nästa avsnitt av “En Yogapodd“. Tyvärr har den lagt upp yogatightsen på hyllan, men ni som vill höra mig raljera i poddformat kan glädjas att jag pratar yoga, PMS och hormoner som gäst i PMS-poddens senaste avsnitt. Du hittar PMS-podden på iTunes, och här hittar du dem på Facebook och Instagram och Jenny & Charlie bakom podden på:ar avsnittet såhär:
Aauumm! ??I veckans avsnitt har vi äntligen fått hit två superhärligt yogaproffs med erfarenhet av pms! Det här kommer ni gilla, vi lovar. Vad sägs om att rulla ut yogamattan, lägga er tillrätta och lyssna en stund? Vi snackar kvinnliga hormoner och yogans kraft att förändra och acceptera. Sen får vi lära oss att äggstockarna, binjurarna och sköldkörteln gärna hänger i gäng. Bra trio ändå! ️Är ni redo för vårdande holiyoga, högst personliga affirmationer och vikten av att våga förlåta? Då ska ni lyssna på veckans avsnitt!

Jag har skrivit om yoga och mens tidigare (vad får man/får man inte göra) och mina härliga PMS-svängningar, och för PMS-poddens lyssnare (och er andra PMSsystrar) har jag samlat några av mina favoritvideor på Yogobe som hjälpt mig vid mens och PMS:

  • PMS – lugnande
    När du behöver varva ner, mjukna och slappna av inifrån. Fokus på andetaget och mjuka rörelser.
  • PMS – frigörande
    För de dagarna i din cykel då du behöver kraften från rörelser för att frigöra dig själv.

Du kan välja om du vill göra en video i playlisten eller flera, det finns inga krav på hur många eller i vilken ordning. När du skapat ditt konto har du tillgång till dessa två PMS-playlist och hittar du en lärare du gillar finner du fler videor med denne under “Videobiblioteket”.

För att skapa ett konto hos Yogobe
– Gå till yogobe.com/se/register
– I rutan “Har du fått en kampanjkod eller ett presentkort?” fyller du i VEVVE, sedan klicka ‘Aktivera’ för att få dina första 30 dagar gratis.

Hoppas du gillar avsnittet!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.