Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaYoga

Magnesia Yoga Festival – Helsingfors

Hörrni gänget, vad sägs om att haka på till Finland för massa yoga i augusti?
Jag kommer den 3:e – 4:e augusti hålla klasser på Magnesia Heartful Island Festival som tar plats på Lonna Island, en ö precis utanför Helsingfors. Mina klasser för helgen kommer vara:

Ignite your fire: Fire is intense, if blazes to strong it will burn out. If it doesn’t get enough fuel the flame is suffocated. During this powerful yoga class, you’ll explore your Agni, the inner fire. When do you need to add fuel and when do you need to hold back. The class is suitable for beginners as well as more experienced yogis.

Put your ~ing on it: A playful, strong, vinyasa flow leaving you with a smile on your face and sweat on your mat. During this class you’ll get the chance to explore your movement patterns and challange your comfort zone. We begin by establishing a solid ground, then flow through the entire body finding ways to add your ~ing to the practice.

För dig som tvivlar på mysfaktorn säger jag bara se på filmen nedan – SÅ mys, längtar redan dit!
Om du är sugen passa på att boka innan 26:e april för Early Bird-pris, bokar du efter är det fullt pris som gäller – samma mängd magi 😉

2 kommentarer

  1. Låter som riktigt bra klasser!
    Och alltså snygging!! Skitfin bild om jag nu får tillåta mig att vara ytlig en sväng. Vacker och stark.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.