Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaTräningYoga

Playling with pincha – underarmsstående

Pincha mayurasana – woop woop!
Det känns så gött, dels i att jag har blivit nästan smärtfri i ett område som alltid varit stel och svagt. Men också gött att se att planering, investerad tid och tålamod faktiskt ger resultat. Som alltid är dagsformen varierande men jag känner äntligen att jag kommit till en behaglig lägsta nivå. Där jag inte har ont i vardagen och där jag kan lekfullt fortsätta utmana mig själv fysiskt. Jag har “kunnat” göra pincha mayurasana/ fullfjädrad påfågel/ underarmsstående ett tag (obviously eftersom bilden för detta inlägg är från Bali i november), men alltid kollapsat i axlar och ländrygg. Nu har jag aktivitet och kontroll på vägen upp, under tiden, och på vägen ner. 

Eftersom vi är flera som vill leka med underarmsstående har jag satt ihop en playlist på Yogobe Playing with pincha – med teknikvideor och fulla klasser med rörlighet och styrka som behövs för pincha/underarmsstående.
Hoppas de hjälper och tagga mig gärna så jag får se hur det går för dig!

YES!! Been working on shoulder stabilisation and mobility for some weeks now. Feeling strong and supple for the first time in my lifetime. The road there has been interesting. In the middle of a pose I've noticed how the ego condescendingly laughs "is that all I got?". Or the defeatist to say "I'm weak". But I'm not weak, I'm fakking awesomesauce. No matter if I fly in feathered peacock or let go in shavasana – the pose is not the awesomemaker. The attitude is, the humble acceptance of my daily form and practicing accordingly. Also I want to direct you focus to me finding my bandhas and core up side down! You know how long they've been in hiding? It's the magic of Friyay y'all ?? #mywaytohandstand #pinchamayurasana #inversionmadness #werkit #beyoga365 #benddontbreak #lärdiglyssnapådinkropp #jooga #magnesiafestival #copenhagenyogafestival #bollnäsess

A post shared by Veronica Jäderlund (@vevvejaderlund) on

4 kommentarer

  1. Häftigt! Körde igen med platslisten idag. Antar att jag kör varje dag för att få resultat ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.