Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaYoga

Yogautmaning – VINN Yogaweekend

Nu är det nästa tre månader sedan vi startade 2017 med “Yoga 30 dagar med Yoga World“-utmaningen. Så jag tänkte att vi under kommande två veckor ska få in kontinuitet i din sadhana med en ny utmaning.
Sadhana betyder ungefär “ett medel för att åstadkomma något” och inom yogan syftar det till din dagliga praktik. Den som pågår på mattan, och av den. Din fysiska asanapraktik men även din meditation och hur du lever när det är trafikstockning på väg till lantstället.

Upplägget:
Yogautmaningen sträcker sig från 8:e maj – 21:a maj. Varje dag kommer jag lägga ut ett inlägg ‘min sadhana’ här i bloggen och en post på Instagram. Det kommer vara allt från dagens position, till en meditationsinstruktion eller video på sekvens.
För att vara med i utmaningen behöver du

 • ge dig själv löftet att unna dig själv 10 minuter om dagen med dig själv.
 • berätta i kommentarfältet under den dagens ‘ min sadhana’-inlägget hur det har gått. Samt följa mig @vevvejaderlund på instagram och gärna dela en bild på Instagram med taggarna 1) #minsadahana 2) #weleda 3) #beyoga365 4) @vevvejaderlund

Förutom att du kommer få 10 minuter med dig själv varje dag är du också med och tävlar om att få ta med dig en vän till min yogaweekend i juni: Yogamom – Yoga & SPA (OBS! du behöver inte vara mamma för att njuta av helgen eller vara med i utmaningen). Du kommer få två klasser med mig, två klasser med Satu Tuomela, veta mer om ekologisk skönhetsvård och hur du gör ett grönt hemma-SPA med Emma Bergqvist från Weleda och äta grymt god mat på Körunda. Den som ska packa bikini och yogakläder kontaktas den 21: maj.
Här kan du lyssna på min och Jeannas pod om hur vår sadhana såg ut för ett tag sedan (pass på! gammalt avsnitt så du kan alltså inte vinna biljetter till Prana Festival 2017!!)

Även om ens yogapraktik är en enskild resa blir den båda roligare och lättare att bibehålla med stöttning, så peppa gärna varandra här i kommentarfältet och på instagram. Hoppas ni är liga taggade som jag är!

Arrangörerna står inte för logistik till eller från Körunda. Det går inte att byta ut denna helg mot annan helgs boende på Körunda, eller annat arrangemang med någon av arrangörerna. Vinsten kan inte plockas ut i pengar.

48 kommentarer

 1. Tack för påminnelsen om att ge mig själv 10 minuter med mig själv varje dag??

 2. Å så underbart ? Bra utmaning att få för att “hålla i” eller komma igång – klart jag är “PÅ” ?

 3. Klart jag är med??Ger mig en extra push att avsätta tid till daglig yoga??

 4. Spännande, jag är gärna med! På resande fot, på väg mot Sverige, men det ska nog gå!

 5. Åh.. En yogaweekend låter helt underbar.. Jag vet precis vem jag skulle vilja ta med, Elina.. Både hon och jag skulle verkligen uppskatta en helg där vi får umgås, skratta, yoga och vara närvarande.

 6. Åhhh…? missade mars-utmaningen. Men sånt är ju livet. Hoppar på nu, om det är ok ☺ Behöver din inspiration så att jag hittar tillbaka till mattan. ?

 7. Så kul. Skönt med lite inspiration, lätt att fastna i invanda rörelser och övningar.

 8. Precis vad jag behöver just nu. För det mesta lockar mattan mig om så också bara för att landa en stund i en hektisk vardag. Ett tag har det funnits mycket ursäkter för att undvika mattan, men nu ska vi bli bästa vänner igen!

 9. Härligt, jag blir så glad att du kommer med nya utmaningar. Behöver detta mer än nånsin just nu. Som vägledning och kontemplation . Så TACK för att du är med oss, peppar och
  skapar gemenskap. Det var länge sen jag mediterade över Ohm!

 10. Jag är med ? noterade hur betydelsefullt d va att andetagen blev långsamma o jämna för att få fram känslan i Ohm ?namaste!

 11. Jag är med och började dagen med 10 min meditation. Det är välbehövligt då jag har en väldigt intensiv period på arbetet.

 12. Får vi nya övningar eller ska vi vara “självgående”? Jag provade några meditationer från en app. Rekommenderar också gående/ridande (på pigg, töltande islänning)meditationssång i skogen! Fast folk man möter kan se lite undrande ut …

     1. Jo nu är jag med och hade dagens utmaning med i slutet av min morgonrutin. Skööönt!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.