Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Och vinnaren av en yogaweekend är….

Våra två veckor tillsammans är över. Det har varit så givande för mig att ta del av er sadhana, och helt hjärtekrossande att välja bara en som kan komma med till Yogahelgen då det känns som att jag lärt känna er under dessa två veckor. Jag har supersvajigt wifi på mitt AirBnb här i Köpenhamn så därför ligger jag lite efter med att svara på kommentarer men efter att ha läst alla är det Azarina som får ta med en vän för yoga och SPA på Körunda i juni.

De två vinnarna till varsin halvårsprenumeration på Yogobe är Anna Ahlgren och Therese Svensson – maila mig på info@skonpuls.nu för detaljerna.

Så många av er har berört mig med era tankar och praktiker och vill så gärna ge yoga till fler. Så fortsätt att fokusera på din praktik och håll utkik i juni då vi drar igång nästa utmaning där du också kommer kunna vinna yogamagi.
Ha en underbar måndag och tack för fantastiska två veckor.

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.