Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Workshop på PAKHUS Yoga med Sianna Sherman

Nu har äntligen pulsen börjat normaliserats. Inte på något sätt att helgens workshop på PAKHUS Yoga med Sianna Sherman var jobbig eller tung, mer att jag (återigen) överskattade min förmåga att hålla fokus, och underskattade mitt behov för återhämtning. Pratade i telefon med min vän Camilla här om dagen om just det där, att jobba galet intensivt funkar så länge det finns återhämning. Eller “Den tredje dagen” som jag kallar det eftersom det oftast är den dagen jag vaknar upp utan energi. Om jag skjuter, skjuter, skjuter på den tredje dagen så den, som nu, är den 14:e dagen… ja då blir det ett sammanbrott.

Men åter till helgen och workshop på PAKHUS Yoga med Sianna Sherman. Vilken helg – Vädret var amazing, maten delikat, yogasagorna precis vad jag ville ha!
När jag anlände till mitt Airbnb satt det silvertejp över porten och jag kände att “vad är det livet försöker säga till mig” då baliresan gick sådär och min kock började brinna under yogaresan till Portugal förra året – var det här ännu en signal att jag inte någonsin ska lämna Sverige.
Men det löste sig snabbt och jag fick tag på min superhärliga värdinna för helgen.

Sianna är en av de mest etablerade yogalärarna från USA och det var tack vare Anja Bergh och hennes magiska yogasagor som jag fick upp ögonen för Sianna. Med en otroliga kännedom om, och ännu större förmåga att förmedla, myter och sagor lyckas hon ge klasser ett djup bortom torra linjeringsinstruktioner. De senaste utbildningar och workshop jag gått på har varit huvudfokus på just det: det subtila, det esoteriska, filosofiska. Siannas workshop på PAKHUS yoga i helgen var kulminationen och avslutet av det. Nu skiftar jag fokus till att ännu mer förankra och utveckla det fysiska och första delen av det är en 4-dagars immersion med Chad Hamrin inbjuden av ISHTA till Stockholm i augusti.

Fyll på lite här, finslipa lite där.
Gå tillbaka till min matta och utforska vad det innebär för mig sedan kan jag dela det till mina elever, PT-kunder och er läsare.

Har du någon spännande yogaworkshop eller immersion inplanerad?
Vill du yoga med mig mig finns platser kvar till:

20170518_151155 (1024x576)amager beach (1024x576) amager beach02 (1024x576) amager beach03 (1024x575) sidecar copenhagen01 (1024x576) sidecar02 (1024x576) pakhus yoga sianna sherman 04 (1024x576)pakhus yoga sianna sherman (1024x576)pakhus yoga sianna sherman02 (1024x576)

3 kommentarer

 1. Ser ut som en härlig workshop ✨
  Ja du vet ju vilken yogahappening jag har att se fram emot, ska bli så härligt och kul ?
  Vikten av återhämtning känner jag igen mig i och tänker att återhämtning kan vara olika för olika personer och också lite olika vilken typ av återhämtning jag behöver vid olika tillfällen. Jag märker att för mig är det yoga och powerwalks i som ger mig återhämtning i vardagen. Märker så väl när jag missat det, blir låg i energi och allmänt.
  Ses om två veckor – hurra ?????✨

  1. Kul att du ser fram emot den, jag också!
   Återhämtning beror absolut på, inte bara personer men också tillfälle – vissa dagar behöver man mer passiv återhämtning andar lite mer aktiv

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.