Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Yogaweekend med Weleda på Körunda Golf & Konferenshotell

I helgen var det äntligen dags för min första yogaweekend som jag arrangerade i samarbete med WeledaKörunda golf & Konferenshotell.

Helgen började med en svettigt härlig Pussy Power-klass, fokus på att hitta, lära sig koppla på bäckenbotten. De var många fokuserade ansikten och nyväckta kroppsdelar under den klassen. Sedan åt vi lunchbuffé innan vi gick ner till Körundas yogadäck som ligger precis vid sjön (muskan tror jag den heter). Där bjöds de på en till stark klass, inte lika snabb men som flera sa efter “jag visste inte att det kunde vara så utmanande att stå stilla i en position”.

Efter de två klasserna var det smoothie i bubbelbaren innan Emma Bergqvist från Weleda drog igång SPA-lyxet. Hon berättade om naturlig och ekologisk hudvård samtidigt som alla fick börja skämma bort händer och fötter. Sedan hade hon byggt upp små stationer där man kunde göra egen kroppsskrubb, parfym och ansiktsolja. Med skrubben i ena handen och badrocken på begav sig flera av oss ner till bastuflotten för bastu och bad. Innan kvällen avslutades med trerätters. Någonstans i allt det här försvann min röst och jag gick och la mig innan efterrätten hade serverats (säger en hel del då det var chokladkräm).

På söndagen kom Satu Tuomela och höll två yinklasser. Tack och lov för min röst, och tack och lov för deltagarna som var helt ömma efter att ha hittat nya muskler dagen innan. Det blev verkligen ett perfekt samspel mellan yin och yang, starkt och mjukt. De två polerna som vilar inom oss alla. Inte för att motarbeta varandra, utan för att samarbeta och komplettera.

En grymt lyckad helg och nästa Yoga & SPA-helg håller redan på att planeras.
Hoppas vi ses då!

Yoga weekend – Yoga & SPA

En underbar helg med yoga, SPA och fantastiska människor! Tack till alla er som skrattade, svettades, öppnade upp och delade med er – ni gjorde detta till en oförglömlig helg. Tack också såklart till min medarrangör Weleda, samt Körunda Golf & Konferenshotell för proffsiga samarbeten och till Satu Tuomela för dina magiska klasser. Det blir absolut en repris. Håll utkik här för kommande event: facebook.com/vevvejaderlund/events

Posted by Veronica Jäderlund on Sunday, June 11, 2017

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.