Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Möhippa + Yoga = Pussy Power och Hip Hop

För ett tag sedan skrev Paula till mig, hon är vän till Victoria, en regelbunden besökare på mina klasser samt en av de magiska yogisarna jag hade äran att utbilda till yogalärare förra året. Paula planerade Victorias möhippa och bad mig hålla en klass för gänget. Med två tydliga riktlinjer: Svettig Pussy Power och en väldans massa hip hop.
En klass helt i min smak alltså 😉

Några hade vana av yoga, de flesta kanske testat någon gång men alla gav järnet. Det var en sal full av skakiga ben, glada ansikten och flygande kråkor. Kan lova att en hel del shaktikraft vaknade till liv där.
Och det är grejen, även om klassen var svettig och utmanande, och jag pratade om rotlås och chakran ska det vara möjligt för alla att hänga med.

En ära att få dra igång deras dag, och jag är säker på att det där sköna gänget har rockat hela dagen!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.