Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Tala Ohm Yoga

TACKSAMHETSTISDAG: Vad händer egentligen? Tyst på bloggen men full rulle i skallen

Så jag hade värsta planen för bloggen, nedskriven och allt, som att en proffsig och välbetald brutta hade tänkt till när hon skapade den. Skulle svara på alla frågor (äntligen) tipsa om klassupplägg, ta snygga bilder, vi skulle ju ha en till yogautmaning i juni…
Ja som ni märkt har det inte skett.

En del av förklaringen kom här om dagen: jag har jobbat stenhårt med att få till allt kring min 200 timmar yogalärarutbildning som starter nästa år.
En annan är att jag tagit ett uppdrag för Yogobe så jag börjar arbeta mer med dem.
Två sjukt roliga saker, som tagit all min tid.

Nu har allt börjat lägga sig, inkorgen börjar äntligen se hanterbar ut och jag har tillochmed hunnit umgås med Martin.
Eftersom det är Tacksamhetstisdag:
Jag är tacksam att jag skalade av det jag behövde för att orka och hinna med det nya.
Att få chansen att fortsätta utvecklas, och att bara älska livet.
Jag ser fram emot att ta upp den där planen och blogga mer. Älskar att blogga, att föra dialog mer i kommentarsfältet och få ut mina tankar i ord.

Fram tills dess, ha en strålande Tacksamshetstisdag.
P.s. dela gärna vem, eller vad, du är extra tacksam över idag?

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons