Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMindsetTala Ohm Yoga

När väggkontakten brinner och huvudet bultar

Så jag jobbar hemifrån de kommande tre veckorna, ganska sweet faktiskt. Särskilt när jag vaknar upp och mår lite sådär med molande huvudvärk.
Ganska sweet fram tills dess att internet lägger av. Detta ska inte bli att inlägg där jag ältar hur jag önskar att detta var första gången min fiberleverantör strulade, vi konstaterar bara att det sket sig att jobba.
Så jag startar om allt, utan framgång. Hämtar min gamla laptop som jag måste använda mig av för att felsöka och eventuellt återställa problemet. En vän av ordning kan ju här ställa sig frågan hur ett “modernt” företag som arbetar med teknik kräver uråldriga plåtburkar för att funka. Ja min vän, den frågar ställer jag mig högt, kryddat med svordomar, samtidigt som jag plockar fram skiten.

När jag pluggar in strömkabeln står det lågor ur väggkontakten, och den lite halvirriterande, molande huvudvärken övergår till en sådandär bultande huvudvärk som efterföljs av illamående. Och jag inser att hela nedervåningen är utan el.
Så det blir att byta proppar vilket granted inte är särskilt omständigt, försiktigt plugga in stenåldersapparaten, fixa framtidstjänsten och tack och lov drar allt igång två andetag innan jag gått ut på darknet på mobilen för att beställa bud åt mjältbrantspaketet adresserat till fiberleverantören.

När allt dragit igång gör jag klart det som är absolut tvunget att fixas NU sedan lägger jag mig på soldäcket med podcast i öronen för att sänka pulsen och förhoppningsvis kunna släppa sammanbitningen i käkarna.
Till dig som tror att yoga ska göra dig avslappnad, lugn och vis – tyvärr inte ens lite.
Men det hjälper dig att hålla huvudet kallt när allt det egentligen vill göra är att brinna upp.

P.s vill du läsa något lite mer upplyftande, typ en grymt fin intervju med mig om hur min yogaresa började och tog mig dit jag är idag. Spana in FRÅN INDUSTRIARBETARE TILL YOGAPROFIL – VERONICA JÄDERLUND BERÄTTAR OM SITT LIV på Dagny Day, så fint porträtterad av Frida. Tack!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.