Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMin YogaspaningTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Tack Magnesia Festival för ett oförglömligt minne!

Igår var i Helsingfors på det finska yogaarrangemanget Magnesia Festival och höll två klasser. En magisk plats, härliga elever och så otroligt proffsigt arrangerat! All kommunikation till oss lärare inför festivalen var klockren, de både dubbel- och trippelkollade att allt blivit rätt och väl på plats blev jag uppmött av en värd. Det säger så mycket om hela arrangemanget, och märktes att de även var så de tog hand om alla gäster som kom.

Det fanns flera engelska klasser varje dag och när jag snickesnackade med en av arrangörerna hintade han att nästa år kommer de ta in fler engelska klasser till nästa år – då rekommenderar jag verkligen att du tar dig dit!
Det är en supermysig festival, och stadsnära så familjen kan hänga hos Mumin när du yogar på dagen, och så möts ni upp på kvällen.
Mina två klasser var “Put Your ~ing On It” som startade fredagen, och armbalansklassen “Ignite Your Fire”. Bloggkollegan Elina var en klippa som assistent under mina klasser och ett grymt sällskap, samt tog alla bilder som ni kan se nedan.

Tack till Elina för hjälpen. Och stort tack till Kaisa, Mari, Oded och Asaf, dream teamet bakom Magnesia, för att jag fick komma och vara en del av Magnesia Festival.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.