Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMindsetTala Ohm Yoga

På klättringsäventyr – min nya kärlek

Jag har klättrat någon gång, på en möhippa, med kollegor, med någon vän. Precis som det var när yoga började locka har det pockat på min uppmärksamhet, väckt min spanda, periodvis under några år. Vilandes marinerat till jag varit helt redo att ta mig för det.

Varje gång jag varit redo att ta nästa steg med min yogapraktik har den lärare jag behövt presenterat sig. Med klättringen är det min granne som hjälper mig navigera. Den grannen som hjälpte mig att dyka från 4 meter och leker akrobatik – en perfekt guide när det kommer till att utmana förstelnande rädsla, primal urkraft och utforska den maffiga naturen.

Förra veckan fick jag följa med för vad som skulle vara en topprepsklättring, men blev en helrolig bouldering och jag visste direkt att det var min nya kärlek. Jag var fast.
I förrgår köpte jag klättringspjuck och idag var vi ute på topprepsklättring.
Den första klättringen kom jag halvvägs innan jag påbörjade nedstigningen, nästan hyperventilerande och gråtandes. Den andra vändan kom jag hela vägen upp och lyckades andas lugnt hela vägen ner.

Imorgon bär det av till Island, mer underskön, helgrym natur.
Mer klättring och urkraft.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.