Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med VevveYogalärartips

Äntligen!… nästan – teaser för Yoga 360° Podcast

Efter flera månader av förberedelse, planering och inspelningar är det äntligen dags att släppa teasern för Yoga 360°, en podcast jag gör tillsammans med Sara Ström aka Yoga Prehab.
Det officiella första avsnittet kommer om några veckor, där intervjuar vi Josefine Bengtsson, teasern släpper vi för att så många har frågat efter podden, och vill veta vad den kommer handla om. Vi vill också passa på att tacka vår samarbetspartner för den här säsongen Yogobe – nordens största onlinetjänst inom yoga och hälsa.

Vill du veta mer om upplägget för podden och få ett smakprov för kommande säsong, lyssna på teasern här och skriv upp dig i vårt podutskick här så du får ett mail när ett nytt avsnitt släppts. Vi hatar spam så lovar att inte lämna ut, eller sälja vidare, din adress såklart.

Ps: den grymt snygga Officiella Bilden för Yoga 360° är tagen av Malin Wittig.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.