Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMin YogaspaningTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Yoga World i Åre – Yoga Mountain Festival

Mitt i allt annat som pågår har jag ju glömt att berätta om att du kan yoga med mig och Yoga World i Åre på Yoga Mountain Festival i november i år!
Det här är helgen för dig som är nyfiken på yoga, som vill lära dig mer och hitta inspiration till att få in yoga i din vardag. Eller så är du inbiten yogi som längtar efter påfyllning till din egen praktisering eller att få träffa likasinnade, på en plats långt från tunnelbana, vardagslogistik och deadlines.

Jag kommer hålla 3st klasser:

Pussy Power – I denna workshop/klass får du lära dig grundläggande tekniken bakom rot- och maglåset. Det är grunden för bålstabiliteten men också en fungerande kropp, och vår subtila energianatomi. Du får också utforska din inre vägledning och olika sätt att ta form i de olika positionerna när workshopdelen övergår till ett svettigt vinyasaflöde.

Put your ~ing on it – Ett lekfullt, starkt vinyasaflöde som ger dig ett leende på läpparna och värme i kroppen. Under denna klass får du chansen att utforska dina rörelsemönster och utmana din bekvämlighetszon. Först bygger vi en stabil grund, sedan får du flöda genom hela kroppen och finna ​ditt sätt att sätt​a prägel på klassen.

Flow in the dark – Yoga handlar inte om vad personen bredvid dig gör på mattan, eller hur det ser ut. Flödet kommer inifrån dig och när vi släcker lamporna får du verkligen möjlighet att lyssna inåt och finna din kraft. Släpp alla tankar på måsten eller prestation och flöda loss på mattan – yoga som att ingen ser dig!

Inom kort kan du läsa en intervju här på bloggen med min vän, projektledare och yogini Therése Furudal Hydén för att hjälpa måla bilden för den här fantastiska helgen. Fram tills dess läs mer om helgen och schemat på Holiday Clubs hemsida och boka helgen 24:e – 26:e november för yogamys!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.