Vevve Jäderlund
Yoga World
Att Leva GröntGotteTala Ohm Yoga

Raw kinderäpplen – recept

Jag kom och tänka på den här gamla favoriten som ni definitivt måste testa!

Recept på raw kinder-äpplen 4st
4st små ekologiska äpplen
6-8 dadlar(utan kärnor)
3 msk jordnötssmör
Salt efter tycke
Kanel, muskot, ingefära, kardemumma, nejlika – efter tycke
Mörk choklad 
Riven kokos
Lägg dadlarna i vatten i minst en timme. Häll av vätskan och mixa dadlarna med jordnötssmöret och kryddorna. Gröpa ur kärnhuset ur äpplet, fyll upp med gotteblandningen till kanten. Smält chokladen och pensla den över hålet och ca den övre 1/3 av äpplet, sprinkla över kokosen. Avnjut i gott sällskap.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.