Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm Yoga

Hur går det där att brinna starkt utan att brinna ut?

För ett tag sedan delade jag inlägget om att Brinna starkt utan att brinna ut – på väg in i väggen? och fick väldigt mycket respons från er läsare. Tack för alla kommentarer, tack för att vi höll oss undan spirisplaining och tack för att jag fick ta del av era upplevelser.

Den intensiva perioden är nu över och jag har nu ett mycket mer balanserat livschema. Ni vet, helger utan planer, kvällar utan jobb, vardag utan hjärtklappning. En mycket mer hållbar vardag och situation utan tvekan.
Så tacksam att jag hade förutsättningar att bibehålla meditation, fysisk asanapraktik och några löprundor under denna period – det gjorde att jag kunde hålla mig flytande. För det kommer komma igen, superintensiva perioder jag behöver växla upp. Förhoppningsvis är jag smart nog att inte låta det hålla på lika länge eller gå lika långt då dock. Jag har så mycket jag vill göra, jag ska hålla när jag gör det också.
Brinna starkt utan att brinna ut liksom.

Idag jobbar jag hemifrån och började dagen med sovmorgon (06:20 – helt galet ju!) följt av en löprunda, vår Pranayama-challenge och just nu sitter jag med det sista inför 6:e numret av Yoga World som kommer i december. En väldans bra dag helt enkelt.
Hoppas du också har det fint i regnrusket.

1 kommentar

  1. ❤❤❤ visdomsinspiration ärligtacksamhetsryrka
    Eller vilket ord det nu är jag uppfylldes av. Tjoho tack!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.