Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga

Yoga 360° avsnitt 4: Hållbart Yogande

Vårt fjärde avsnitt är live och denna gång är temat yoga och hållbarhet. Vi pratar hållbart yogande utifrån två perspektiv, hur vi kan få in yoga i vårt liv för hållbarhet samt hur vi kan utveckla yogan för att bli mer hållbar. Några delar vi diskuterar i detta är:

  • vad innebär det att yoga hållbart
  • kortsiktiga och långsiktiga val
  • täcker yoga in allt för en hållbar kropp?
  • vad det kan ge att ha ett hållbart tänk

Under avsnittet nämner vi två författare, filosofer och lärare vi uppskattar. Det är Jack Kornfield med sin bok Meditation for Beginners samt Simon Krohn med sin bok Närmare Något. Du kan även ta del av bloggartikeln Sara skrivit kring yoga och skador här som vi diskuterar. Vill du yoga med Sara spana in hennes kommande kurser, utbildningar och retreats här samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Tack till Yogobe som är vår samarbetspartner, Malin Wittig för den grymma bilden och Bensound för musiken till jingeln.

Lyssna via datorn på yogaprehab.se. Vill du ha mer av podden prenumerera på och betygsätt den, också på itunes om du gillar den och vill ha mer. Vill du ha vårt senaste avsnitt rakt in i din mailbox signa upp här för vårt nyhetsbrev.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.