Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYogalärartips

Yoga 360° avsnitt 5: FASCIAnation

Tisdag = podcastdag och jag kanske är aningen partisk men det här avsnittet vill du verkligen lyssna på!
Yoga 360° – Avsnitt 5 FASCIAnation handlar som namnet hintar om, om fascia. Vår gäst är Åsa Åhman, yogalärare, Rolfare och kroppsnörd. Vi pratar om vad fascia är och varför vi bör bry oss om det, samt hur vi tar med oss dessa tankar till mattan och utanför. Du kan läsa mer om både Åsa och hennes arbete här.

Under avsnittet nämner vi flertalet personer som är verksamma inom ämnet ‘fascia’, de tre att komma ihåg är

Du kan höra avsnittet direkt på yogaprehab, i din podcastapp eller på itunes. Psst! Om du gillar podden och vill ha mer kom ihåg att prenumerera och betygsätta den. Vill du ha vårt senaste avsnitt rakt in i din mailbox signa upp här för vårt nyhetsbrev.

Vill du yoga med Sara spana in hennes kommande kurser, utbildningar och retreats här samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Och som alltid, tack till vår samarbetspartner Yogobe och Bensound för jingeln.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.