Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMindsetTala Ohm YogaYoga

En vänlig, och så viktig, påminnelse till oss alla (om “riktig yoga”)

Jag delade med tidigare i veckan att kombinationen ingen mat och massa kaffe gav mig magras i söndags (jag vet, suprise!) så med nyvärmd vetekudde blev det tidigt i säng. När jag vaknade på måndagsmorgonen var kroppen fortfarande inte helt återställd, den tänkta 60-minuters-styrkevinyasa-klassen blev därför utbytt till lite mys med bolstret och andningsfokus.

I morse blev det direkt till datorn, utan att passera mattan, för att sätta mig och jobba. Nu blir det paus, svida om från hemmakontors-onesie till yogakläder för att göra min grej. Vet fortfarande inte om det blir svett eller mys, det avgörs när jag väl ställer mig på mattan.

Det är inte “mindre värd yoga” bara för att det inte känns, eller inte är en viss längd, eller inte ens är vad du tänkt dig från början. Det är 1000% mer värt att du checkar in och yogar utifrån din dagsform.
En vänlig, och så viktig, påminnelse till oss alla.
Vad gör du på mattan idag?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.