Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga

Yoga 360° avsnitt 7: Yoga Business med Monika Björn

Den här veckan pratar vi om business inom yogabranschen. Som gäst denna vecka har vi med oss the one and only Monika Björn. Med bakgrund inom den modesta bedriften att ta spinning till Europa etablerade hon sig tidigt inom träningsbranchen och har varit en av de största krafterna att göra yoga tillgängligt utanför invigda kretsar. Alltid en förespråkare för kvinnors obestridbara awesomness och att värdera sig själv kändes hon som den solklara gästen när vi ville prata yoga business. Vill du läsa mer om Monikas yogalärarutbildning som börjar i februari hittar du all information här. Du kan också följa Monika på instagram @monikabjorn.

Länktips från avsnittet:

Vill du yoga med bara Sara spana in hennes kommande kurser, utbildningar och retreats här samt följ hennes instagram @yogaprehab

Vill du yoga bara med med  mig håller jag klass på yogashakti måndagar 16.00. Du kan också läsa mer om Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning och höstens datum på veronicajaderlund.se.

För att lyssna på dagens avsnitt i din dator besök yogaprehab.se annars hittar du den i din smartphone. Prenumerera på podden, och betygsätt den, också på itunes om du gillar den och vill ha mer. Vill du ha vårt senaste avsnitt rakt in i din mailbox signa upp här för vårt nyhetsbrev.

Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound. Tack också till säsongens sammarbetspartner Yogobe.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.