Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga

Yoga 360° avsnitt 8: Att välja Yogalärare

Denna vecka pratar jag och Sara om att välja yogalärare.
Vi börjar med att, utifrån hur vi förhåller oss till det, definiera vad rollen som yoalärare innebär, vilka olika typer av yogalärare det finns och pratar om olika tillfällen när man kan behöva/leta efter vägledning. Vi pratar också om gurutraditionen och om hur du kan hitta en yogalärare som kan stödja dig i ditt syfte med yogan – beroende på om det är en spirituell vägledning eller fysisk utveckling du är ute efter.
Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen prakik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.

Den 8:e december är det dags för vår After Work (AW) som kommer att gå av stapeln i Stockholm. Temat för den här AW-klassen är hållbart yogande á la Yoga 360°. Du kommer få ta del av Saras klassiska progressionsarbete för friska och glada axlar och höfter. Och såklart yoga till Vevves härliga spellistor med armbalanser och lekfulla flöden. Efter klassen kan ni som vill stanna kvar på mingel och du som inte kan vara med på klassen är såklart välkommen på bara den delen 😉 Läs mer och boka din plats här.

Vill du yoga med Sara spana in hennes kommande kurser, utbildningar och retreats här samt följ hennes instagram @yogaprehab. Vill du läsa mer om min Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning surfa in här.

Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta 😉 )  podden på itunes om du gillar den och vill ha mer. Vill du ha vårt senaste avsnitt rakt in i din mailbox signa upp här för vårt nyhetsbrev.

Bilden är tagen av Malin Wittig. Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.