Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogalärarutbildning

Yoga 360° avsnitt 9: Vilken yogalärar​utbildning ska jag välja?

Denna vecka svarar vi på frågorna: vilken yogalärarutbildning ska jag välja?
Vad en utbildning är, när man får gå en, vilken man “ska” välja och hur lång behöver den vara egentligen?

Vi tar upp de flesta frågorna och aspekterna och har du en studio eller plats där du är erbjuden att hålla klasser, eller önskar hålla klasser fråga dem vad de har för av på utbilning du ska gå. Annars gör upp din egen kravlista
från vad du letar efter i en utbildning. Kanske kan de här frågeställningarna vi tar upp hjälpa:
– vilka ämnen tycker jag är viktiga att lära mig mer om?
– kan jag gå en månad i stöten eller vill jag dela upp utbildningen?
– hur många lärarleda timmar är det?
– vad säger andra om utbildningen, inte bara de citat som nämns på sidan utan även kritiska röster?

I det här inlägget kan du läsa fler tankar i linje med det vi pratar om i podden samt frågor för dig att svara på för att hitta riktning är du väljer.

Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen praktik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.

Nu på fredag den 8:e december är det dags för vår After Work (AW) som kommer att gå av stapeln i Stockholm. Temat för den här AW-klassen är hållbart yogande á la Yoga 360°. Du kommer få ta del av Saras klassiska progressionsarbete för friska och glada axlar och höfter. Och såklart yoga till Vevves härliga spellistor med armbalanser och lekfulla flöden. Efter klassen kan ni som vill stanna kvar på mingel och du som inte kan vara med på klassen är såklart välkommen på bara den delen. Läs mer och boka din plats här.

Vill du yoga med Sara spana in hennes kommande kurser, utbildningar och retreats här. Samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Vill du läsa mer om nästa omgång av Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning samt mina fördjupningsworkshops för yogalärare surfa in på veronicajaderlund.se.

Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta) podden på itunes om du gillar den och vill ha mer. Vill du ha vårt senaste avsnitt rakt in i din mailbox signa upp här för vårt nyhetsbrev.

Bilden är tagen av Malin Wittig. Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.