Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMin YogaspaningTala Ohm YogaYoga

Yoga 360 avsnitt 14 om Graviditet & Fertilitetsyoga

Altromondo, yoga, Jennie Liljefors, Healing Yoga

Denna vecka är vår gäst Jennie Liljefors som har 15 års erfarenhet av yogaundervisning och är ägare till den magiska Stockholmsbaserade yogastudion Altromondo där hon lär ut Anusarainspirerad yoga, gravidyoga, yinyoga och yoga med terapeutisk inriktning. Hon är även författare till boken “Healing Yoga – Den läkande kraften” som bland annat handlar om hur vi med yoga kan bearbeta och läka PTSD.

Vi pratar om, och isåfall då hur, yogan kan hjälpa vid fertilitet. Om en kan få missfall av att göra rotationer när en är gravid. Om en får stå på huvudet och jobba med styrka. Eller om det bara är mjukt restorative som gäller. Jennie delar sina egna erfarenheter från 3 olika graviditeter och förlossningar, samt flera år med gravid- och postnatalkurser.

Du hittar Jennie på Altromondos hemsida och instagram. Vill du ta del av hennes bok, kika här. Och vill du följa med på resan till Italien hon nämner i avsnittet, bli inspirerad här.

Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen praktik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.
Vill du studera med Sara spana in hennes kommande fördjupningskurser Redefining Yoga Asana den 28-30e september, och The Spine den 14-16e december samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Du hänger med mig här på instagram och på veronicajaderlund.se kan du läsa om nästa omgång av Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning samt mina fördjupningsworkshops för yogalärare.

Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta) podden på itunes om du gillar den och vill ha mer. Vill du ha vårt senaste avsnitt rakt in i din mailbox signa upp här för vårt nyhetsbrev. Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.