Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga

#MYWAYTOHANDSTAND – häng med 2 veckor uppochner

Med början nu på måndag (30 april) kommer du här på bloggen kunna ta del av 2 veckors handståendefokus. Du får videor hur man bygger upp dig på ett hållbart sätt och jag delar min egen väg till handstående. Bland annat kommer jag dela tips jag har fått de senaste åren från handstand queens som @millafloryd och @_elainedesouza. Med målet att inspirera DIG att hitta lekfullheten att vända din kropp upp och ner.

Du behöver inte anmäla dig, eller kunna stå på händerna idag. Allt du behöver är en kropp, nyfikenhet och lite wifi och så är du bank. Häng med, lek loss och dela dina framsteg med #mywaytohandstand för att visa hur olika resor kan se ut.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.