Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaTräningYogaYoga med Vevve

#MYWAYTOHANDSTAND – då kör vi igång

Välkommen till den 1:a av våra 14 dagar tillsammans. Den här veckan kommer vi fokusera på grunderna, vad är viktigt för att ens komma uppochner. Du kommer få ses videor av mig, fem av dem är korta teknikvideor som du kan sätta ihop till en klass, eller plocka de delar som du känner du behöver träna mest på. De sista två är klasser som du kan göra, lite mer flödande med handstående i sig.
Allt hålls ganska kort för att du ska hinna få till det, och för att du sen ska hitta tid och tillfälle att fortsätta med din handståendeträning på egen hand.

Du kommer även få gästbloggsinlägg från Moa Westman, Milla Floryd och Ted Sikström med tips, bilder och övningar för att verkligen ta med dig det du behöver från det här.

Med det sagt, idag rekommenderar jag dig att se dessa fyra videor i denna ordning:

Kommentera gärna nedan hur det gick, eller dela din resa på instagram med #mywaytohandstand
Lycka till!

1 kommentar

  1. Åh. Svettig. Glad. Utmanar mig själv. Happy feeling. Tack för bra och peppande filmer. Let´s do this ?‍♀️??#day1 #mywaytohandstand

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.