Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaTräningYogaYoga med Vevve

#MYWAYTOHANDSTAND – våga komma uppochner

Dag 3! Hur känns det?
Idag fokuserar vi på att våga komma uppochner.
Det är ofta där många fastnar, i att de inte vågar skjuta upp ordentligt för de vill inte ramla över. Vill inte råka hamna i brygga. Och jag förstår dig som känner så helt och hållet. Det är skitläskigt, och vem vill göra illa sig liksom?
Därför har jag gjort den här videon med tips hur du ramlar ur handstående om du gör det fritt, alltså utan vägg.
Men framförallt vill jag rekommendera dig att börja träna med vägg om du tycker att det är läskigt. Börja med att ens komma uppochner, så du kan stå där ett tag, och känna att du kan lita på dina händer, axlar och armar.

Om du tränat mot väggen, men kommit bort från den är detta din signal att börja våga ta dig bort från väggen.

Dagens videor är:

Kommentera gärna nedan hur det gick, eller dela din resa på instagram emd #mywaytohandstand
Lycka till!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.