Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Annons
Annons
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Flygakademin – mer än bara handstående

Nu kanske du har börjat få in rutin att belasta händerna varje dag, att komma upp och ner.
Som du hört mig och Sara säga tusen och åter tusen gånger i Yoga 360-podden: vill du bli bra på X måste du träna på X. I det här fallet, vill du bli bra på handstående måste du träna på handstående.
Men att göra samma sak om och om igen kan slita på kroppen, och det finns andra övningar du kan blanda in som har carry over, alltså att det ger resultat även utanför den specifika saken du gör.
I det här fallet kan du leka med andra typer av armbalanser, då får du också förfina din kontroll i händerna och styrka i överkroppen. Men på litet annat sätt vilket kan ge tillfälle för din kanske inte än så starka axlar att återhämta sig.

Om du känner: fuck it, jag är pigg och vill fortsätta med specifikt handstående så gör du det. Här hittar du samtliga teknikvideor och de två klasserna som jag gjort för #mywaytohandstand.
Känner du: sweet, jag skulle behöva göra något annat. rekommenderar jag Flygakademin. Där du får tips hur du kan börja arbeta upp dina grunder i armbalanser. Här hittar du Flygakademins spellista.

Kommentera gärna nedan hur det gick, eller dela din resa på instagram med #mywaytohandstand
Lycka till!

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar