Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Yoga 360 avsnitt 17 om Assisteringar

Denna vecka zoomar vi in på en utav mina hjärtefrågor: assisteringar. Eller som det också kallas passning, justering, korrigering, manipulering – varför spelar det roll vad vi kallar det?
Det är ett kontroversiellt ämne som har fått mycket uppmärksamhet på senaste tid både internationellt men även i Sverige. Finns det några rätt och fel med att ta med sina händerna på deltagare? Hur skapar vi optimala förhållanden för assisteringar, och är det en yogalärares roll att justera folk? Många frågor lyfts som vanligt, och praktiska tips och trix bjuds på under avsnittet samt att jag går på några rants, med poänger jag lovar 😉

Här är länkar till lite av det vi nämnt under dagen avsnitt:

Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta) podden på itunes om du gillar den och vill ha mer.  Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen praktik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.

Den 1: juni bjuder jag och Sara in till AW-yoga. Temat är hållbart yogande á la Yoga 360°. Du kommer få ta del av Saras klassiska progressionsarbete för friska och glada axlar och höfter. Och såklart min somriga Mojito Mix-klass med armbalanser och lekfulla flöden.
Du hittar alla detaljer här.

Vill du studera med Sara spana in hennes kommande fördjupningskurser Redefining Yoga Asana den 28-30e september, och The Spine den 14-16e december samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Du hänger med mig här på instagram och på veronicajaderlund.se kan du läsa om nästa omgång av Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning samt min fördjupningsworkshop för just assisteringar av elever på klasser..

Bilden är tagen av Malin Wittig. Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.