Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Everyday YogaMin YogaspaningTala Ohm YogaYoga

Yoga 360 avsnitt 18 om Gurus, Experter och Maktmissbruk

Ni vet den där yogiska idén att inte agera i affekt?
Kanske behöver träna lite mer på det insåg jag när vi satte oss ner för att spela in denna veckans avsnitt om gurus, experter och maktmissbruk. Det blir en hel del rants i falsett och högt tempo av undertecknad. Turligt nog finns Sara där att balansera upp och lugna ner.
Ämnet är  kontroversiellt och har fått mycket uppmärksamhet på senaste tid. Karismatiska ledare som tar sig friheter, sexuella övertramp och dubbelmoral är några av alla de exempel vi tar upp. Vi tycker vi borde stå upp för dessa frågor mer än vad vi redan gör i vårt yogacommunity. Lyssna och bidra mer än gärna till diskussionen!

Här är länkar till det vi nämnt under dagen avsnitt:

Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen praktik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.

Den 1: juni bjuder vi in till AW-yoga. Temat är hållbart yogande á la Yoga 360°. Du kommer få ta del av Saras klassiska progressionsarbete för friska och glada axlar och höfter. Och såklart Vevves somriga Mojito Mix-klass med armbalanser och lekfulla flöden. Du hittar alla detaljer här.

Vill du studera med Sara spana in hennes kommande fördjupningskurser Redefining Yoga Asana den 28-30e september, och The Spine den 14-16e december samt följ hennes instagram @yogaprehab.

På veronicajaderlund.se kan du läsa om nästa omgång av Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning samt hennes fördjupningsworkshops för yogalärare. Vill du lära dig mer om assisteringar spana in hennes utbildning i höst, Anatomi & Assisteringar 50h.

Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta) podden på itunes om du gillar den och vill ha mer. 

Bilden är tagen av Malin Wittig. Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Annons
Annons