Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga

Dag 27 av 40 dagars yoga streak

Dags för en liten check in, hur har det gått hittills med min 40 dagars yoga streak?

Jag är helnöjd. Har inte yogat varje dag då den sista utbildningshelgen för 200 timmars yogaläraromgången kom där mitt i också, då var det långa dagar och god sömn som prioriterades framför min fysiska praktik på mattan.
Men de andra dagarna har jag ställt mig på mattan oavsett humör och dagsform. Vissa dagar kliver jag av mattan efter några minuter om inte kroppen känns bra, andra släpper den tunga känslan och jag kör på.

Vissa dagar har jag stängt av den klassen som för dagen som varit listad, för att de har varit tråkiga eller inte alls vad jag tyckt att beskrivningen utlovat. Ibland tycker jag det bara är att görat ändå, inte tvinga på sig något men att träna lite på disciplin och inte leta de där snabba kickarna.
Men ibland är det helt rätt att stänga ner, att investera tiden smartare, att göra något som faktiskt ger något.

Så de första dagarna har tänt glöden igen, jag har hittat några riktigt roliga klasser när jag behöver guidning. Men också den inre motivationen att ställa mig på mattan – det var ju huvudmålet.
Jag har också, oundvikligen, sett nya och gamla mönster i tankar och vanor. Kunnat konkretisera vad jag, just nu, dras till eller letar efter i yoga. Och vad jag behöver komplettera med övrig träning.
Något jag gjort förut är att dela upp det fysiska och pranayama + meditation, vilket är något jag kommer återgå till. Dels för att verkligen ta mig tid för de delarna av min praktik, men också för att kunna tillgodose de fysiska behov jag märker att min kropp har. (det där lät snuskigt men nu ni hajjar)

Nu är det två veckor kvar, och jag är taggad att fortsätta.
Lämnar er med några klasstips som jag gillar på YogaGlo:

Overhead Backbends Flow – vinyasa med Tiffany Cruikshank
Fire Flow – vinyasa med Taylor Harkness
Lotus & the Splits – hatha med Jason Crandell

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.