Vevve Jäderlund
Yoga World

Det är säsongsavslutning av Yoga 360, och jag och Sara svarar på frågor som några av våra kära lyssnare skickat till oss. Det har varit ett sant nöje att vi har hunnit med hela två säsonger och det firar vi med en sommarspecial i tre delar. Så håll utkik och framförallt lyssna på frågeavsnittet. Frågorna enligt tidsanvisningar hittar du nedan:

  • 0:15 Fråga 1: Inledningsvis berättar vi om vilka vi är och hur våra brokiga yogaresor har sett ut.
  • 22:40 min Fråga 2: Känner yogis efter för mycket?
  • 30:00 min Fråga 3: Tips på inspiration, böcker/Instagram-konton/hemsidor/bloggar och så vidare.
  • 38:33 min Fråga 4: Yoga och psykologi, vad tänker vi kring det?
  • 47:15 min Fråga 5: Finns det någon forskning på yogas effekt på våra organ?
  • 57:40 min Fråga 6: Vad kan man göra åt stickningar i händer och fötter när man yogar?
  • 60:10 min Fråga 7: Hur kan man bryta ned, bygga upp och modifiera positioner?
  • 66:15 min Fråga 8: Vad kan man göra om man har ont i handlederna i yoga?Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta) podden  på itunes om du gillar den och vill ha mer. Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen praktik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.

Vill du studera med Sara spana in hennes kommande fördjupningskurser  Redefining Yoga Asana den 28-30e september, och den 14-16e december samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Känner du att det är ditt kall att haka på nästa omgång av Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning som börjar i augusti? Läs mer om den och hur du anmäler dig på här.
Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.