Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

För vem ska jag redovisa mina minuter på mattan?

Min första impuls när jag öppnade datorn för att skriva dagens inlägg var att krydda, omskriva dagens händelser, få det att verka som att jag yogat mer än jag gjort. För tanken, projiceringen, kom att ni söker er hit för att se någon som yogar varje dag och att jag då är tvungen att leverera det för att ni inte ska sluta läsa.

Intressant att fånga upp mig själv i det, att se mina mönster, mina rädslor att inte räcka till.
Att tillfredsställa er borde inte vara min huvudanledning till att skriva, och definitivt inte någon av mina anledningar till att yoga. Som för att kunna redovisa mina minuter på mattan för någon annan.
Min praktik är för mig, oavsett hur den ser ut, tar form, eller inte vissa dagar.

Vad skedde idag då?
Första var det valpkurs, sedan var renovering.
M var äntligen tillräckligt frisk för att kunna fixa klart det sista av sovrummet med mig så vi kunde ställa in möbler och få ordning på övervåningen. Det tog några timmar längre än min glädjekalkyl uppskattat sedan var det mathandling, middag och fixa det sista med Yoga 360-sommarspecial avsnitten som kommer ut nästa vecka… typ en månad sent.
Ingenstans under dagen har jag haft sinnesro att prioritera ens en halvtimme för min matta.
Så jag har tagit mikropauser. Ingen mobil under promenaden med Chewbacca, 10 andetag där, 5 minuter tystnad här och ligga och stirra i taket under 2 lugna låtar på spotify.
Små stunder för att återvända till mig när energin gärna läcker ut och tankarna yr.
Inte optimalt för min del, varken fysiskt eller psykiskt efter att de senaste 3 dagarna åkt hemifrån tidigt och kommit tillbaka sent. Vilket sugit all ork ur mig, och gett 0 minuter på mattan. Jag hade verkligen hoppats på att få till två fysisk pass under helgen. Nåväl . nu släpper vi idag och siktar på imorgon.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.