Vevve Jäderlund
Yoga World

Under oktober månad kommer jag att ha yogalärarfokus här på bloggen.
Okej, nu har halva oktober månad gått. Min tanke var att börja 1:a oktober men ja som sagt da hormones made me do it! Men nu är jag tillbaka på banan (känns det som iallafall) och har redan börjat förbereda några inlägg som kommer gå över in i november. Vad sägs om:

 • musiktips – så sätter du tonen
 • hur kan man försörja sig som yogalärare
 • finslipa dina verbala instruktioner
 • hitta din röst som yogalärare

Vad mer skulle du vilja läsa om?
Har du någon konkret fråga eller ett visst ämne du vill att jag filosoferar fritt om?
Kommentera nedan så ser jag till att svara och kanske göra ett helt inlägg om det.

2 kommentarer

 1. Tycker att frågestunden på IG stories var grym! Vore härligt ifall du kunde bygga vidare på det samt Alla förslagen du skrev tidigare i detta inlägg låter toppen😄 så inspirerande!
  Det år lustigt, du dyker upp i mitt flöde i olika kanaler jätteofta. Kanske är det universum som försöker säga mig något! Har bara fått en bild av att du är en väldigt jordnära, intelligent, härlig person med massor av härlig energi som jag kan lära mig mycket av både på och utanför mattan! Såg på Facebook i everyday yogi att du hade som förslag att komma till Norrland. Do it please!!!!😍
  Kram

  1. Visst var den Olivia, jag tänkte ta med några av de frågorna, märkte att mycket var om just att sekvensering så det håller jag på och filar på.
   haha universum är sneaky på så vis, vore superhärligt att komma upp till norrland, hoppas jag får till det!!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.