Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMin YogaspaningTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Imorgon Spanien, nästa vecka Åre och Yoga Mountain Festival

Just nu rusar livet på.
I helgen var det helg 4 av 5 av Everyday Yoga School 200 timmar vilket innebar att Anja Bergh kom in som gästlärare. Medans Anja delade sin magi, var jag över till YoDa-festivalen och höll en föreläsning samt klass. Och så igår var det dags för alla att hålla sina examinationsklasser. Så kul att se alla grymma klasser, och hur olika klasserna kan vara när alla får göra sin grej.

Idag är det eremit-mode för imorgon åker jag till Teneriffa för träningsresa med Pischa, hon kör WörkOut och jag håller i yogan.
Jag kommer hem på tisdag, sedan bär det av till Åre för Yoga Mountain Festival.
Detta är andra året som Yoga Mountain Festival arrangeras och förra året var så galet mysigt, längtar till att få landa på Holiday Club, träffa lite härliga kollegor och mysa i dagarna 3.
På plats kommer också chefredaktör-Sara vara så passa på att säga hej till henne!
Det kommer också vara en Instagramtävling så håll utkik efter den.

Mina officiella klasser är:

Chakra flow Lördag 17:00 – 18:00
I den här klassen utgår vi från våra chakran för att gå djupare in i oss själva i positionerna. Klassen är i typisk Vevve-stil med flödande sekvenser och härlig musik. Alla nivåer är välkomna!

Workshop I yogasagornas värld Söndag 09:00 – 11:00
Det finns så många yogasagor, och det fantastiska är att de hjälper oss att se vara egna mönster och (o)vanor. Vevve berättar några av sina favorityogasagor och hjälper dig att avkoda dem, för att se kopplingarna till ditt liv.

Jag har också smugit in en inofficiell yoga-snack stund (okej:ad av Therese som styr skeppet såklart) på Lördag 08.00 i samband med frukosten. Där kommer vi prata lite filosofi och yoga utanför mattan. Så är du sugen på det håll utkik efter min röda Onesie i morgonminglet.
Det finns platser kvar till Yoga Mountain Festival 2018 om du vill unna dig en yogahelg, här hittar du schemat och all info finns på Holiday Clubs hemsida.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.