Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

På plats i Teneriffa – WörkOut och Yoga

Igår bar det av till Teneriffa och träningsresan med Pischa.
Jag mötte upp 30 av deltagarna på Arlanda, medan några av de andra flög in från andra städer, så möttes vi alla upp på hotellet på La Caleta där vi kommer bo kommande veckan.

Varje dag får deltagarna 2 pass, ett på morgonen ett på kvällen, ett WörkOut med Pischa och en yogaklass med mig. Mellan klasserna är det fri lek och jag hoppas få till lite surf! Det var så länge sedan och mitt väsen bara skriker efter det.

Imorse började vi med ett WörkOut-pass aka “The Ice breaker”, det var parövningar och lite acrolek, ett kul sätt för deltagarna att lära känna varandra.
Nu är det frukost och efter det tänkte jag bekanta mig med omgivningen och hitta en bikini!
Vem åker till Spanien utan bikini tänker du?
Jo en som köpte en ny för inte alls så länge sedan, för att uppleva att den helt gick sönder när hon hoppade från 5:an sista baddagen på säsongen. Och helt ärligt, jag har en bikini men den är inte surf-vänlig. Mina bröst behöver support om jag ska göra en aktivitet som innefattar större rörelser än att ligga på solstol.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.