Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Yogaadventskalender – Lucka 1: Klass med fokus på hjärtat

Välkommen till Yogaadventskalendern 2018.
Med start idag börjar vår nedräkning till jul och bakom varje lucka finns en vägledning för din dagliga stund på mattan. Det varierar mellan mer flödande klasser och yinklasser. Andningsövningar, guidade meditationer och reflektionsövningar.

Allt är såklart helt gratis och du är välkommen att öppna luckan när som helst var som helst.

Bakom första luckan Yogaadventskalender 2018 hittar vi en mjuk klass med hjärtöppningar (aka bakåtböjningar) där vi väcker kroppen och energin men också tränar på att visa kärlek mot oss själv och andra. Videon passar både yoga för nybörjare likväl som de mer erfarna.

Om du gillade den här klassen får du gärna berätta vad du tyckte om den, och hur din stund på mattan var. Om några tankar kom upp eller vad dagens intention betyder för dig.
Sprid julkänslan genom att tipsa dina vänner som skulle vilja räkna ner till julen med yoga. Länka till inlägget eller bjud in dem till det FB-eventet för Yogaadventskalendern 2018 där jag delar dagens lucka varje morgon.

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.