Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday Yoga

24 julfilmer att se för att maxa julstämningen

Det var länge sedan jag tappade allt pirr inför jul, och under flera år accepterade jag att jag kände mer gemenskap med Grinchen än glittrande småbarn. Men något hände och en novemberdag för 2 år sedan kände jag pirret, förväntan och en hint av den forna julstämningen så vi bestämde oss för att satsa på julen, och återfinna mysviben.
En del i det är att 1:a advent börjar vi spela julmusik hemma, att radion sedan länge nött sönder låtarna spelar ingen roll för ingen av oss lyssnar på radio. En annan del är pynt och julgran såklart, men också julfilmer. I år har vi sammanställt en lista på 24 julfilmer att se för att maxa julstämningen och jag tänkte dela med mig den till er som också vill förgylla dessa mörka decemberkvällar med mys, onesie och glögg.

24. Ensam Hemma

23. Polarexpressen

22. Grinchen

21. Love Actually

20. Medans du sov

19. Bad Santa

18. Elf

17. Tomten är far till alla barnen

Länk till trailern som inte kan bäddas in 😉

16. The Nightmare Before Christmas

15. Arthur och julklappsrushen

14. Four Christmases

13. The Family Stone

12. Almost Christmas

11. Christmas Chronicles

10. Daddy’s Home 2

9. Get Santa

8. The Christmas Project

7. The Holiday Calendar

6. The Spirit of Christmas

5. Office Christmas Party

4. The Princess Switch

3. The Night Before

2. The Holliday

1. Die Hard (den mesta julfilmen någonsin!!)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.