Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Yogaadventskalender – Lucka 5: Växelandning

Välkommen till Yogaadventskalendern 2018 och vår nedräkning till jul!
Bakom varje lucka finns en vägledning för din dagliga stund på mattan. Det varierar mellan mer flödande klasser och yinklasser. Andningsövningar, guidade meditationer och reflektionsövningar.
Allt är såklart helt gratis och du är välkommen att öppna luckan när som helst var som helst.

Bakom vår femte lucka i Yogaadventskalender 2018 finner du en grundande andningsövning (eller pranayama som det också kallas) som heter Nadi Shodana, på svenska kallas den växelandning eller alternativ näsandning.

Vill du bli vägledd för en hel klass rekommenderar jag “Lugn morgonyogaklass” som är ca 25 minuter lång.

Om du gillade dagens lucka får du gärna berätta vad du tyckte om den, och hur din stund på mattan var. Om några tankar kom upp eller vad dagens intention betyder för dig.
Sprid julkänslan genom att tipsa dina vänner som skulle vilja räkna ner till julen med yoga. Länka till inlägget eller bjud in dem till det FB-eventet för Yogaadventskalendern 2018 där jag delar dagens lucka varje morgon.

1 kommentar

  1. Åh! Väldigt skönt och tryggt att bli guidad av dig när mina tankar var överallt efter en stressig dag. Väldigt fint att bli påmind om att “det räcker”.
    Tack!,ser fram emot morgondagens lucka nu!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.