Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMindsetTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Yogaadventskalender – Lucka 7: Tid för reflektion

Välkommen till Yogaadventskalendern 2018 och vår nedräkning till jul!
Bakom lucka 7 finner du tid för reflektion.
Något som vi sällan tar oss själva, men alltid behöver.

Ta fram papper och penna, sätt mobilen på flygläge och sätt dig där du kan vara ostörd. Om det är din största utmaning, att faktiskt hitta/ta dig tid att faktiskt få gå undan omfamna det och gör denna övning mitt i allt.

Skriv ner:
3 TACK – saker i ditt liv som du är tacksam för. Det kan vara stora saker likväl som små, lista det som finns inom dig!
3 SKRYT – händelser, egenskaper, situationer som du är stolt över.
3 ÖNSKNINGAR – något du vill ha i ditt liv, realistiskt eller totalt utan gränser
När du skrivit ner dina svar, låt dem sjunka in. Slut ögonen och ta några andetag eller sätt dig och meditera i några minuter.

Vill du få vägledning i en klass idag kan du såklart göra någon av de klasser som ligger bakom de luckor vi redan öppnat, eller göra Ignite-klassen nedan. En sekvens för att kalla på, och väcka, din inre eld. Enkel men effektiv.

Berätta gärna om några tankar kom upp eller vad dagens intention betyder för dig.
Sprid julkänslan genom att tipsa dina vänner som skulle vilja räkna ner till julen med yoga. Länka till inlägget eller bjud in dem till det FB-eventet för Yogaadventskalendern 2018 där jag delar dagens lucka varje morgon.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.