Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga med VevveYogalärarutbildning

Vinn en yogalärarutbildning – så är du med och tävlar!

Julstämningen ligger i luften och givmildheten smittar sig, så nu har du chansen att vinna en yogalärarutbildning!
Mer specifikt Everyday Yoga Schools 200 timmar grundutbildning som startar 31:a januari 2019.

Det är många som lockas till yoga och önskar att gå en utbildning men kanske inte, av olika anledningar, har råd. I julens anda, och karmayoga traditionens anda, har jag valt att tävla ut en plats på vårens 200 timmar grundutbildning som startar 31:a januari 2019.

Regler:

  • Följ mig @vevvejaderlund på instagram
  • Kommentera i den här posten på instagram varför du vill gå Everyday Yoga School 200h grund yogalärarutbildning (om du inte själv vill gå tagga, eller nominera en vän som du tycker är värd att vinna en plats på vårens utbildning)
  • Tävlingen pågår 9:e till 16:e december
  • Vinsten går inte att byta mot pengar eller annan utbildning
  • Eventuell vinnarskatt betalas av vinnaren

Här kan du läsa mer om utbildningens innehåll och upplägg, få en sneak peak, och här kan du läsa vad tidigare elever sagt om utbildningen.

2 kommentarer

  1. Jag har tyvärr inte instagram men skulle gärna vilja vara med och tävla ändå. Finns det något annat sätt att tävla på eller instagram det enda som räknas? Mvh Camilla

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.