Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaMindsetTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Yogaadventskalender – Lucka 9: Meditation för nybörjare

Välkommen till Yogaadventskalendern 2018 och vår nedräkning till jul!
Vår nionde lucka gömmer en vi en kort mantrameditaiton för nybörjare. Vi börjar med att grunda oss med andetaget sedan använder vi oss av mantrat So Hum för att vända blicken inåt och observera din dialog med dig själv.

Vill du även bli fysiskt guidad på mattan rekommenderar jag min populära klass “Himmelska Höftöppnare”

Om du gillade den här luckan får du gärna berätta vad du tyckte om den, och hur din stund på mattan var. Om några tankar kom upp eller vad dagens intention betyder för dig.
Sprid julkänslan genom att tipsa dina vänner som skulle vilja räkna ner till julen med yoga. Länka till inlägget eller bjud in dem till det FB-eventet för Yogaadventskalendern 2018 där jag delar dagens lucka varje morgon.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.