Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Yogaadventskalender – Lucka 16: Ek Ong Kar

Välkommen till Yogaadventskalendern 2018 och vår nedräkning till jul!
Bakom lucka 16 finner du ett annat av mina favoritmantran: Ek Ong Kar Sat Guru Prasad (Expand Into Intuitive Knowing)

Orden i mantrat
Ek Ong Kar Sat Gur Prasad, Sat Gur Prasad Ek Ong Kar
Översättningen
“There is one Creator of all Creation.  All is a blessing of the One Creator.  This realization comes through Guru’s Grace.”

Precis som med alla mantran fins det olika versioner och sätt att sjunga mantrat, den versionen jag brukar följa är den här av Jai-Jagadeesh

Vill du bli guidad i en klass är dagens tips den här uppiggandeen klassen där du får leka med olika varianter av hunden med vägledning av andningen.

Om du gillade den här luckan får du gärna berätta vad du tyckte om den, och hur din stund på mattan var. Om några tankar kom upp eller vad dagens intention betyder för dig.
Sprid julkänslan genom att tipsa dina vänner som skulle vilja räkna ner till julen med yoga. Länka till inlägget eller bjud in dem till det FB-eventet för Yogaadventskalendern 2018 där jag delar dagens lucka varje morgon.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.