Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm Yoga

IFV-försök 2 – från äggisättning till graviditetstest

Nu har vi gjort vår andra fertilitetsbehandling, denna gång med ett infruset ägg.
Hur går tankarna inför att sätta in ett ägg, hur mår kroppen av medicineringen efter ägget har planterats in, och så det där med att få mens innan graviditetstest.

4 kommentarer

  1. Stor kram! ❤️ Blir så berörd av hur fint du pratar om det. Förstår såklart att du/ni är ledsna. Ligger här hemma och gråter för er, men så kommer jag på att det hjälper ju inte er, men blir bara så berörd. Håller verkligen alla tummar & tår för er ❤️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.