Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga med Vevve

Inget internet på 10 dagar! Social Media detox

På julaftonsmorgon raderade jag instagram, facebook och messenger och påbörjade 10 dagar utan internet. Eller ja, jag googlade lite och lyssnade på ljudbok. Men höll mig helt borta från social media och dess tidsslukande slöscroll.
I dagens VLOG berättar jag varför och hur det gick.

2 kommentarer

  1. Du är ju så himla härlig! Vill så gärna göra desamma. Men tycker det är så svårt när man jobbar med sociala medier. Funderar på att om man gör förinställda inlägg och sen bara får titta 2 gånger om dagen för svara på ev. frågor. Inte helt optimalt men håller med om att det är strötittandet som är tidstjuven.
    Tack för inspiration!

    1. jag håller med, att jobba med sociala medier gör det hela så mycket svårare.
      att tidsinställa är en supersmart grej, och att planera in “klockan X, Y, Z” ska jag in för att svar på ev. frågor, mail eller göra vad jag nu gör – och sedan inte gå in på apparna övrig tid. då får vi bort tidstjyven som är scroll scroll scroll

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.