Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaTräning

Trotsade mensvärk och pannknack för en date med gymmet

Om du struntade i mitt råd här om dagen och satsade på att jag faktiskt skulle komma iväg till gymmet skulle du vara rik idag!
Okej, nej kanske inte men jag överraskade tillochmed mig själv och fann en gnutta ork som fick mig att lämna soffan och träna. Det är alltid lika trevligt att hitta styrka jag inte trodde jag hade, eller iallafall som jag trodde var tillfälligt pausad. Imorse samma sak, jag grävde djupt och fann energi att trotsa både mensvärk och pannknack för en date med gymmet. Följt av lite härlig inkännande rörelse på mattan.
Inga linjer, ingen plan, bara följde musiken och rörde mig med andetaget.
Lite flöde, lite stilla, lite av allt som behövdes.

Det var inte snyggt men kändes riktigt bra.
Jag var inte ens lite sugen men tog beslutet och bara gjorde det.
Inte så kul, utan faktiskt riktigt jobbigt.
Och det är poängen.
Om mitt mål är att må fysiskt och psykiskt bra och jag vet att rörelse tar mig dit måste jag ibland trotsa tröttheten, huvudvärken och osuget. Det handlar inte om att späka mig själv, aldrig någonsin. Men att veta när jag behöver vila och när jag behöver aktivera mig.

Så jag firar och är helnöjd att jag kom iväg idag!
Och om du är hård mot dig själv när du missar planerade yoga- eller träningspass – kom ihåg och fira ännu hårdare när du lyckas.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.