Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm Yoga

Genombrott är sällan behagliga

Det är sporadiska inhopp av mig här och på instagram just nu. Dels är det för att jag lagt mer tid på YouTube (sjukt kul jue och jag tycker mig komma mer till min rätt 🙂 ), men också för att jag inte riktigt kan samla mina tankar i skrift för tillfället. Det är en hel del tankar och känslor som virvlar inom mig.

Helt naturligt såklart, hela livet kommer vi förändras, förhoppningsvis, och för min del handlar det om att jag börjar se yoga i ett nytt ljus. Jag ifrågasätter lite vad fan vi håller på med egentligen, vad jag vill med min egen praktik, med mitt lärande och hur jag vill förmedla den här fantastiska gåvan som yoga är.

Stora förändringar, paradigmskiften och genombrott är sällan behagliga
så jag försöker bara observera, låta det ta sig tid, vila i det obehagliga
Och för tillfället håller jag det för egen del, tankarna är inte redo att lyftas
men det kommer

Under tiden delar jag roliga instagramposter och videor från min vardag på youtube, hoppas du hänger med och stannar kvar tills det blir ström i orden igen.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.